torsdag den 17. januar 2013

Brev til min bank

Kære Bank!

Tak for brevet! Hvordan har du det? Du må have mange bekymringer her under finanskrisen! Og sure kunder, der skælder dig ud fra morgen til aften! Det er ikke altid let at være dig er jeg sikker på!

Jeg synes altså at man godt kan skrive lidt hyggelige breve til hinanden engang imellem, ellers bliver det hele jo bare sådan noget "der er overtræk på din konto" hele tiden. Som nu det brev jeg lige har fået fra dig.

Altså ja, der er overtræk på min konto! Men hvad betyder det i det store hele? Tænk, lyset er vendt tilbage, dagene længes og foråret er lige om hjørnet! Snart titter vintergækker og erantis frem overalt og livet triumferer endnu engang over døden. Hvor er det dog skønt! Moder natur er fantastisk, livet er fantastisk!
Man må huske dagligt at glæde sig og tænke positivt. Der findes jo faktisk utroligt mange gode mennesker i verden, selvom det - indrømmet - også ser sort ud for os allesammen, så tror jeg på at det gode, livet, kærligheden, omsorgen for alt levende, trods alt vinder på den lange bane.


 Men det er vigtigt at vi ikke er smålige og spilder vores liv med bagateller og plager hinanden med dem.
Som nu det lille overtræk. Hvad betyder det dog i det store billede? Kig ud i universet (man kan finde fantastiske billeder fra Hubble Telescope på YouTube) Og se hvor storslået og ubegribeligt universet er. Og hvor aldeles skøn vores lille, grønne og blå klode er. Tænk, i dette lille paradis bor vi, du og jeg og en masse andre levende væsener.
Vi må passe godt på denne skønne klode og på hinanden.

Så glem nu bare det lille overtræk, penge er trods alt kun en konstruktion vi har fundet på og de kan ikke noget i sig selv og kønne er de heller ikke - slet ikke som de vintergækker der snart trodser isen og sneen og stikker deres ukuelige hoveder op i livet endnu engang.

Kære Bank, tag du nu en pause og en kop kaffe og hent en fastelavnsbolle med fløde, jeg kan fortælle dig at Skejby bagernes er helt fantastiske!

Pas på dig selv og husk at tænke positivt :-)

Kærlig hilsen
Bente

3 kommentarer:

 1. Pragtfuldt.
  Fortjener i det mindste at komme på facebook!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak kæreste Frø, jeg lægger den op :-)

   Slet
 2. Hahaha sådan mother! Du burde rent faktisk sende det til banken!!! De vil være nødt til at indrømme at du har RET!!! :-D

  SvarSlet