mandag den 4. november 2013

Vild med Folkedybet

Kære Vild med Dans!

Jeg stemmer på Allan!

Ja faktisk har jeg allerede gjort det i fredags, hele to gange.  Og jeg er ellers sådan én der sjældent ser jeres program, fordi jeg ærlig talt er så træt af at se De Kendte udføre en eller anden lallende aktivitet, under stor mediebevågenhed.

De Kendte danser, De Kendte quizzer, De Kendte bager boller.
For resten, nu jeg har jer, så har jeg et forslag til et nyt program: De Kendte steger flæsk. Hva med det?

Men tilbage til jeres danseprogram. Jeg forstår godt at man kan få lyst til at danse med, at man kan få lyst til at lære at danse af dygtige, professionelle dansere og koreografer, så meget at man melder sig til programmet og dermed udsætter sig for ikke bare dommernes dom, men også for Folkedybets dom.
Der skal et vist mod til, som jeg har al mulig respekt for og jeg har faktisk ingen problemer med både at have respekt for deltagerne og så være megatræt af  De Kendtes endeløse udfoldelser på tv.

I øvrigt kan jeg jo bare slukke og læse en bog, ikke...

Men det gjorde jeg altså ikke i fredags!

Jeg ville, som så mange andre, se fænomenet Allan Simonsen på dansegulvet. Jeg ville se om han virkelig danser så dårligt som I siger han gør, jeg ville se hvad det er der gør, at seernes stemmer sender ham videre i konkurrencen uge for uge, når nu dommerne giver ham bundkarakterer hver gang.

Og ja, ligeså elegant han var på fodboldbanen, ligeså klodset er han på dansegulvet, det er da rigtigt nok.
Men det er altså noget med måden han er klodset på.
Det er bare sådan en charmerende klodsethed! Det er noget med hele hans karisma, den venlighed, glæde og ydmyghed han udstråler.
Han er bare så meget sig selv og kæmper med en sportsmands ildhu med de svære trin, uden tanke for hvordan han mon tager sig ud.
Jeg kan så godt li ham!

Og, kære Vild med Dans, så er der jo lige det at Folkedybet har ikke glemt at han scorede på Wembley! Dengang Danmark ikke rigtig havde et fodboldhold man forventede sig noget af og vi altid tabte alting, dér lyste Allan som en enlig stjerne og formåede ene mand at få os alle til at elske fodbold for en tid!
Ej heller har Folkedybet glemt at han, som den eneste dansker nogensinde, har været "årets fodboldspiller" i Europa.

Og hvad har det så at gøre med dans, vil I selvfølgelig indvende...jamen absolut intet da! Vi kan bare godt li Allan Simonsen! Og derfor stemmer vi på ham, det er lige ud af landevejen, som Allan selv!
Og I skal slet ikke være så kede af det og bekymre jer om at nu bliver konkurrencen og hele konceptet ødelagt, tænk hellere på alle de seere I får og at sådan en som mig fx, der ellers ikke gider se jeres program, pludselig sidder klar på sms-tasterne. ALS 1234!

"Folket og kun folket, er drivkraften i skabelsen af dansehistorien" (Kliché) ok ok...og Formand Mao. Og mig...thihi..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar