torsdag den 25. februar 2016

Kunsten at integrere en voksen hund med tre sure katte, 4. del

Glem det! Jeg kommer ikke ud af skabet og socialiserer med Manne den  mærkelige kat!

4. Hvorfor er ens dyr så åndssvage


Lidt samarbejde, tak!!

Bedst som jeg har besluttet at nu er det slut med at spæne rundt i hele huset og forsøge at få kattene ind, slut med at gemme Manne, så han ikke kan ses gennem havedøren, i det håb at de kære små så vil dukke op og komme ind, satte de så trumf på:

Lille fine prinsesse Petit, som ikke deltager i borgerkrigen, men mest gemmer sig og føler sig tryg i det skærmede område - hun skulle selvfølgelig gå ud og rigtig godt med det, hun plejer at komme hurtigt ind igen og uden problemer, men iaften så hun Manne stå ved havedøren og visj, hun forsvandt!
I flere timer! 

Så i mørke løb jeg rundt i haven og kaldte, jeg løb rundt til de forskellige døre - i det hele taget piskede jeg bare en stemning totalt op! Helt upædagogisk og uden tillid til dyr og univers!

Tao er forlængst dukket op. Han kom efter 12 timer, spankulerende med høj haleføring og lod sig lukke ind og skred straks op på pejsen. Det er der jo heller ikke så meget udvikling i! 
Så kan Manne stå der og gø, hvad han stadig gør, trods en milliard godbidder og afledningsmanøvrer.

Fønix, den lille kriger, besluttede pludselig at nu skulle det være slut: Så han gik ovenpå, hvor ægtemanden sad med Manne og så blev der snerret, hvæset, gøet og væltet planter, mens ægtemanden råbte SIT MANNE - Fønix veg ikke en tomme, og Manne var ikke i humør til at SITTE, men sprang gøende frem mod katten - så Fønix iførte sig sin wc børste-kampdragt og dedikerede sig til kampen.
Manne var en millimeter fra at få flået næsen, da Fønix slog ud efter ham.

Resten af aftenen løb jeg rundt og kaldte på den lille prinsesse og lukkede Tao og Fønix ud igen for at finde hende.

De kom alene tilbage flere gange.

Tilsidst er jeg sikker på at Tao satte sig igennem - han sad pludselig i et vindue og så insisterende på mig - jeg gik derhen og nedenfor sad den lille prinsesse, endelig, hurra! Hun blev behørigt fulgt ind af Tao, som straks gik ud igen og tog Fønix med sig.

Og vice versa..

Så gik der en kat ud, så gik der en kat ind, så gik der en kat ind i skabet..Manne er faldet i søvn.

Hvad laver det der Feliway, som sidder i stikkontakterne rundt omkring og som skulle gøre katte rolige og hyggelige og lulle dem lidt i søvn?

Man ved selvfølgelig ikke hvor hypersure de ville være, hvis det ikke var der! Det er jo at sammenligne med antirynkecreme - man ved ikke hvor mange rynker man ville have haft, hvis man ikke havde brugt det!

Jeg går iseng, Hans Christian..!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar